A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Április
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

ápr

4

Minden fejben dől el

2016.04.04 - hétfő

Sokszor hallottam már, hogy minden fejben dől el. Most olyan élethelyzetbe kerültem, és hónapok óta folyamatosan próba elé állít az élet, hogy minden egyes nap át kell gondolnom, mit tehetek azért, ami a jövőmről szól. Minden pillanat megerősít abban, hogy a DXN a legjobb választás volt az életemben.

 

Mindenkinek vannak mélypontjai az életében, de sok-sok példa van előttem, hogyan léptek tovább ismerőseim, barátaim az őket ért megpróbáltatásokon. Ezekből sok erőt tudok meríteni.

 

Miről is szól az élet egy életút közepén?

 

Egy társ, akivel megoszthatod örömödet, gondjaidat, akitől szeretetet kapsz, és akinek szeretetet adhatsz. Egy olyan munka, amiben hagynak érvényesülni, szabadon oszthatod be az idődet, és a megélhetésed biztonságban tudhatod. Azt hiszem, sokan vágynak erre.

 

Aztán egyszer csak elromlik valami. Az életed pillanatok alatt összetörhet, az álmok rémálmokká válhatnak. Egy gyógyíthatatlan betegség, a munkahelyeden történt változások, mind hatással vannak a hátralévő életedre.


Amíg minden rendben van, addig senki nem gondol a megelőzésre. Minden olyan természetes, az egészséged, a munkád, a biztonság, ami körül vesz.

 

Én már tudom! Egyikünk sincs biztonságban.

 

A történtekre kétféleképpen gondolhatok. Akár lehetnék depressziós, életunt, és kereshetném a felelősöket azért a sok negatív eseményért, ami történt velem. De gondolhatok úgy is rá, hogy ami történt, az értem van, azért, hogy megerősödve, valami új értéket találjak az életben. A választás kizárólag az enyém. És én minden velem történt eseményre pozitív szemlélettel gondolok. Az élet megy tovább, az út sokfelé ágazik előttem. Ami biztos, hogy a DXN segítségével egy jobb élet vár rám. Tudom, hogy az élet kihívásai a javamat szolgálják. Pozitív gondolatokkal, a lelkemet megerősítve, kizárólag előre tekintve igyekszem tovább lépni az utamat keresztező akadályokon.

 

Érdemes időben gondoskodni a jövőnkről, mert soha nem tudod, hogy mikor maradsz egyedül, mikor veszíted el  a munkádat, a megélhetésedet. Kell egy biztos háttér, amire mindig számíthatsz, bármi is történik.  Gondoskodj időben a jövődről!

 

Szerencsésnek érzem magam, hogy öt évvel ezelőtt találkoztam a DXN-nel. Eddig is sok segítséget kaptam, és kapok most is a mentoraimtól, de óriási öröm számomra, hogy ma már gyémánt szintű vezetőként én segíthetek munkatársaimnak, törzsvásárlóimnak, hogy jobbá váljon az életük. Még nem dőlhetek hátra, de tudom, hogy kitartó munkámmal egyre közelebb kerülök a teljes anyagi biztonsághoz. És ezt úgy érhetem el, hogy minél több embernek segítek megvalósítani álmait.

 

 

Hálát adok érte, hogy a családomra mindig számíthatok, körül vagyok véve barátokkal, akikkel megoszthatom a gondolataimat, még akkor is, ha a megoldást nekem kell megtalálnom a problémáimra. Hálás vagyok, hogy megismerhettem a DXN csodálatos termékeit, melyek hatásuknál fogva sokat segítenek abban, hogy testi-lelki egészségemet visszanyerjem. A ganodermás termékek nélkül sokkal nehezebb lenne átvészelni ezt a nehéz időszakot. Segítenek az immunerősítésben, a stressz leküzdésében, vitalitásom megőrzésében. Hálás vagyok a DXN-nek, hogy általa olyan embereket ismerhetek, akiktől sok szeretetet, megértést, figyelmet kapok, akár egy nagy családban.


Jó érzés, hogy a gondjaimmal nem vagyok egyedül!

ápr

1

Egyszerű kávézásnak indult, de ami később történt...

Azt mondta a mentorom, ha ide írok, akkor ingyen megkapom ezt a weboldalt, ezért itt írom le, hogy miért csatlakoztam a DXN-hez.

 

A legjobb érzés adni, és csak abból adhatok másoknak, amim van. És én nagyon szeretek adni! A DXN-től kaptam ezt a magyar nyelvű oldalt, és még ugyanilyet 22 másik nyelven. Ezeket itt a főoldalon látod a baloldali menü alatt. Mivel ez egy online üzlet, a weboldalamon keresztül, a világon bárhonnan csatlakozhatnak hozzám vásárlók és munkatársak, így bárki a saját nyelvén tájékozódhat a DXN termékek és az üzleti lehetőség felől... no, meg persze a ganodermáról. Ezáltal a lehető legtöbbet adhatom azoknak, akik szeretnék megismerni a DXN-t, a ganodermát, a benne rejlő lehetőségeket, és hogy milyen fantasztikus, egyedülálló hatással bír. Nézz utána te is! (pubmed.org)

 

Biztos sokan hallottak már erről a csodálatos gyógynövényről, de még nagyon sokan nem ismerik.

 

2010. december 12 előtt én sem ismertem, akkor a barátnőm meghívott egy kávéra

és ő mondta, hogy ganoderma gyógygomba kivonat van benne, és ezt azok is ihatják, akinek vérnyomás vagy érrendszeri problémái vannak, de még a cukorbetegek is. Éppen jókor, mert akkortájt kapott szívinfarktust a férjem, amit két szívműtét követett. Emellett még cukorbetegsége is volt. Maréknyi gyógyszert szedett, aminek a mellékhatására állandó gyomorsav problémája volt. Erre is  kapott még egy pár gyógyszert. Ráadásul nagyon szeret kávézni, - mint a legtöbb gépkocsivezető - bizony az sem tesz jót a refluxosoknak.

Mivel addig nem hallottam még a ganodermáról, az interneten böngészve szinte mindent elolvastam róla. A barátnőm megmutatta a DXN-es weboldalát, ami éppen ilyen mint amit most olvasol. Ott is rengeteg információt találtam arról, hogy a ganoderma milyen hatással van az ilyen és másfajta betegségekre, leginkább az immunrendszerre. Az meg fölöttébb felkeltette a figyelmemet, hogy a DXN a kávéval ötvözte ezt a gyógygombát. Több legyet is üthetek egy csapásra!

 

Úgy gondoltam, ezt mindenképpen kipróbáljuk.

DXN Start Agent - Visegrádi Viki

El is kezdtük fogyasztani, először a DXN kávékat. Nagyon ízlett mindenkinek, még a pici unokám is - aki nagy kakaó ivó - rendszeresen kapott ganodermás forrócsokit. Még én is sokkal energikusabbnak éreztem magam, pedig semmilyen betegségemről nincs tudomásom. Hát így lett az egész családom ganodermás kávéfogyasztó család. Mindannyian éreztük a pozitív változást, ezért a kávéban lévő gyógygomba hatását egyre több ganoderma kivonatot tartalmazó termékkel támogattuk meg. Azóta is rendszeresen fogyasztjuk az összes DXN táplálék kiegészítőt, a ganodermás kapszulákat, spirulinát, - ami egy szupertáplálék - és az oroszlánsörény tablettát... De nem csak ezeket, hanem minden DXN terméket kipróbáltunk már, az ételeket és italokat, használjuk a kozmetikai és higiéniai termékeket. Nagy kedvencünk a ganodermás fogkrém és szappan.

 

Mikor először megláttam a termékek árát, dobtam egy hátast!

Csikós Ilona - Star Ruby - DXN

Úgy gondoltam, mint szinte mindenki más, hogy "ezek baromi drága termékek, én ezt nem engedhetem meg magamnak". A férjem nyugdíja akkor még nem érte el a hatvanezret, én ingatlanközvetítő kisvállalkozóként volt úgy, hogy hónapokig egy fillért nem kerestem. Márpedig ragaszkodtam ahhoz, hogy rendszeresen fogyasszuk a termékeket, mivel azt tapasztaltuk, hogy családunk apraja-nagyjára jó hatással vannak. Öt évvel ezelőtt, azért regisztráltam és csatlakoztam a DXN-hez, hogy kedvezményes áron jussak a termékekhez, sőt, megtudtam, hogy ingyen is hozzá lehet jutni, ha másoknak is ajánlom, és mert a gyémánt szintű mentorom, Bussy Sanyi azt mondta, hogy segít megmutatni, megtanítja nekem, hogyan tudok sok pénzt keresni a DXN-nel. Még soha nem voltam MLM-ben, de nagyon bíztam Sanyiban, pedig nem ismertem őt, még csak egyszer kávéztunk együtt. De olyan sok jót mondott a DXN-ről, a rendszerről, a termékekről, hogy hittem neki.

 

Nagyon hálás vagyok azért a sok tudásért, amit átadott nekem, és hogy egyengeti az utamat az üzletépítésben. Nem is olyan nagy ördöngősség ajánlani valamit, amivel elégedettek vagyunk. Megtesszük ezt naponta, ha egy jó fodrászt, orvost, szerelőt, vagy terméket ajánlunk ismerőseinknek, és még pénzt sem kapunk érte. Egy prémium minőségű, különleges, finom kávét ajánlani nagyon egyszerű, mert szinte mindenki kávézik.

 

Az elején olyan hihetetlennek tűnt, hogy ezzel a munkával nagyon sok pénzt lehet keresni.

Sanyi elfogadott munkatársának, bármikor hozzá fordultam, mindenben segített, hogy a mi életünk is jobbá váljon, mert látta az igyekezetemet. Egyre több tapasztalatot szereztem én is a termékek rendszeres fogyasztásával, egyre többet tanulok, egyre több országból csatlakoznak hozzám vásárlók és munkatársak. Szépen haladok előre. Kitartó munkámnak és mentoraim segítségének köszönhetem, hogy ma már 9 országból 75 tag regisztrált a hálózatomba, egy ilyen weboldalon keresztül. Egyre magasabb vezetői szinteket érek el.

Már én segíthetek az embereknek, hogy az ő életük is szebb legyen.Csikós Ilona - Star Ruby - DXN

Lépésről-lépésre haladok előre. Jelenleg 6 Star Agent vezető van a csapatomban, és szinte napra pontosan 5 évre a csatlakozásomtól 2015. november 1-én elértem a gyémánt igazgatói szintet. Van olyan munkatársam, aki ezt sokkal hamarabb érte el, de a DXN senkit nem kényszerít semmire, a saját tempómban, töretlenül haladhatok előre. A DXN megbecsüli a munkatársait, elismeri a munkánkat, amit egyre növekvő jutalékkal viszonoz.

 

Már tudom, hogy a DXN segítségével bármit el lehet érni!

Azon vagyok, hogy csapattagjaim valóra válthassák álmaikat, és a segítségemmel egyre magasabb szintet érjenek el.

Ez nekem is érdekem, mert csak így tudom megteremteni magamnak az anyagi függetlenséget, hogy egyre többet adhassak a szeretteimnek, a családomnak.

 


Hogy minél több embernek segíthessek, keresem azokat, akik változtatni akarnak az életükön.

 


Ha tenni akarsz azért, hogy szabadabb, jobb életet élj, csatlakozz csapatunkhoz! Neked is segítek, ha kedvezményes áron, vagy ingyen szeretnél hozzájutni a termékekhez, vagy nagyon sok pénzt akarsz keresni és a munkatársunk szeretnél lenni.

 

Kattints ide a regisztrációhoz!

 


Csak döntened kell!

 

 

 

DXN gyémánt - ruby vezetői találkozó - Gárdony 

DXN, a gyémántüzlet - Élményeim a DXN-nel 2010-2015.

 


Döntöttél? Kattints ide a regisztrációhoz! >>>márc

3

Mennyit lehet keresni a DXN-nel?

2016.03.03 - csütörtök

 

Mennyit lehet keresni a DXN-ben?

 

Sokan kérdezik tőlem, - amikor megtudják, hogy DXN hálózatépítő vagyok - hogy "Na, és mennyit keresel vele?" Szemrebbenés nélkül teszik fel a kérdést, de én tudom, hogy nem a zsebemben akarnak turkálni.

 

Nyilván az érdekli őket, hogy mennyi pénzt lehet keresni ezzel a munkával. Hiszen nem szegezzük neki a kérdést ilyen nyíltan sem a fodrászunknak, sem az orvosunknak, vagy az autószerelőnknek, a boltban a pénztárosnak, de még a barátainkkal sem nagyon beszélünk erről. Hozzávetőlegesen minden szakmának megvan a fizetési besorolása, tehát nagyságrendben el tudjuk képzelni, hogy ki, mennyit keres. Egy hagyományos munkahelyen aki több munkát vállal, általában több pénzt is visz haza. Így van ez a hálózatépítésben is. Ha több időt fordítasz a munkádra, a jövedelmed is több lesz. Azonban a hagyományos munkahelyen egy idő után már nem tudsz több munkát vállalni, hiszen az időd limitált. Egy nap ugyanis mindenkinek 24 órából áll. Ezzel ellentétben a DXN hálózatépítéssel - ha kezdetben több időt foglalkozol vele - akár már az elején kereshetsz annyit, mint a hagyományos munkahelyen, majd később egyre kevesebb időráfordítással, egyre növekedhet a jövedelmed is. Akár a végtelenségig, ez csak rajtad múlik!


Ezért vágnak bele oly sokan, a szabadidejükből elcsippentve néhány órát, gondolva a biztonságos jövőjükre.

 

Természetesen a hálózatépítéshez is kell szakértelem, de nagy előny, hogy ezt menet közben is meg lehet szerezni tanulással úgy, hogy már az elején pénzt kereshetsz vele. A DXN-ben ehhez minden segítséget megkapnak a hálózatépítőink, oktatási anyagaink elérhetők ingyenesen. Egy hagyományos munkához ellenben előbb meg kell szerezni a szakképesítést, ami akár több évig is eltarthat, és legtöbb esetben ezalatt egy fillért nem keresel. Azt azonban tudnod kell, hogy munka nélkül nem csak a hagyományos munkahelyeden nem kapsz pénzt, mert a DXN-ben is dolgozni kell. Attól függ a jövedelmed, és attól, hány embernek akarod jobbá tenni az életét. Persze, ha olyan helyen dolgozol, ahol azért is kapsz fizetést, hogy csak ott vagy, akkor becsüld meg, mert az olyan ritka, mint a fehér holló. Azonban, ha változtatni akarsz az anyagi helyzeteden, szeretnél előrébb lépni az életedben, ha vágysz a szabadságra, az anyagi függetlenségre, és ezért kész is vagy tenni, akkor nálunk a helyed.

 

Folyamatosan fejlődni, és egyre több pénzt keresni, minden anyagi kockázat nélkül... Jól hangzik, ugye?


Nem áll szándékomban, hogy bármiről is meggyőzzelek, dönteni neked kell. A DXN-ben nem az számít, hogy hány fő van a csapatunkban. Nálunk az számít, akarsz-e tenni magadért, a családodért, és hány embernek akarsz segíteni.

Nos, visszatérve a fő kérdéshez, - biztos azért olvasol, mert téged is foglalkoztat a gondolat, hogy érdemes-e belevágni - hogy mennyit lehet keresni a DXN hálózatépítéssel? Az csak tőled függ, és attól, hogy mennyi pénzre van szükséged! Egyáltalán nem függ attól, hogy mennyi az én jövedelmem. Talán jól illusztrálható ez a tény azzal is, hogy a közvetlen szponzorom, - akihez csatlakoztam - még csak az első igazgatói szintet érte el az üzletében, miközben én már a harmadik, gyémánt szinten vagyok. Mit is jelent ez? A hálózatépítők nagy álma elérni a gyémánt igazgatói szintet. Ez már egy olyan szint az üzletedben, ami komoly anyagi elismeréssel is jár, és akár a hagyományos munkahely is kiváltható vele.

Sokszor hallottad már, hogy a te jövedelmed nem függ annak a jövedelmétől, akihez csatlakoztál, vagy csatlakozni akarsz. Az én jövedelmem azonban függ attól, hogy az alsóvonalam mennyire elégedett. Tehát engem személyes, és anyagi érdek is fűz ahhoz, hogy segítsem a hozzám csatlakozókat minél magasabb jövedelmet és igazgatói szintet elérni, mert csak akkor tudok jól keresni az üzletemmel. Dolgoztam már több hagyományos munkahelyen, de ilyen filozófiát még egyiknél sem tapasztaltam. Gondold csak át: a főnöködnek miért lenne érdeke, hogy segítsen neked előrébb lépni a hagyományos munkahelyen? Ezzel veszélyeztethetnéd a pozícióját, márpedig ő nyilván félti, hiszen abból él, abból tartja el a családját.

Ha már gondoltál arra, hogy belevágsz a DXN hálózatépítésbe, de nem vagy biztos abban, hogy ezzel pénzt is tudsz keresni, akkor itt az idő, hogy meghozd életed legnagyobb döntését a jövődről, a saját és családod egészségéről, anyagi biztonságáról, a függetlenségről.


A legrosszabb, ami történhet: SEMMI! De komolyan, szó szerint. Befektetsz 5000 Ft-ot egy olyan üzletbe, amivel néhány év múlva több százezer, vagy több millió forintot kereshetsz. Ha nem dolgozol, 5000 Ft-ot veszíthetsz. Én ezzel az állítással is vitatkoznék, mert a tagsági regisztrációddal, ezért a pénzért a hátralévő életedben kedvezményes áron vásárolhatod meg a DXN egészséges termékeit, valamint nagyon értékes weboldalakat, áruval feltöltött webáruházat, és komoly, vállalkozásodat segítő eszközöket - oktatási anyagokat, marketing eszközöket, teljes háttértámogatást, és még sok mást - kapsz.

 

Igen, 5000 Ft-ért! Ennyi, és punktum! Megéri ennyit fektetni a saját és családod jövőjébe, ugye?!

 

Gondolkodj el azon, ha más saját vállalkozást kezdesz, mennyi befektetés kell hozzá: indulótőke, eszközök ára, üzlethelyiség ára, vagy bérlése, munkatársak munkabére, és azok járulékai, marketing, stb.


Nézzünk meg konkrét eseteket! Pl. fuvarozásba akarsz kezdeni: tudtad, hogy egy új teherautó ára 20-30 millió forint? Van most ennyi pénzed? Azt folyamatosan karban kell tartani, költeni kell rá, hogy mindig üzemkészen tudj működni. De gondolhatsz arra is, hogy lakást adsz bérbe: van lakásod, vagy tudsz venni 20-30 millió forintért? Arra is folyamatosan költened kell, a bútorokra, a festésre, átalakításra... A jövedelmed ezzel szemben nem fog emelkedni az évek során, maximum az infláció összegével. Vagy nyitsz egy üzletet: feltöltöd többmilliós nagyságrendben áruval, helyiséget veszel, vagy bérelsz, alkalmazottakat fizetsz, stb....

 

Arról meg nem is akarok beszélni, hogy milyen más vállalkozásában dolgozni reggeltől akár késő estig, más jövőjét építeni, kiszolgáltatva a főnököd kénye kedvének!

 

A DXN-ben a munkatársaim mind motiváltak! Mindenki a saját üzletét építi, a saját tempója szerint. Nálunk nincs semmi kényszer! Ha lassan dolgozol, később éred el a célodat. (neked még lehet, hogy van 15-20 éved, hogy anyagilag független legyél, nekem már nincs)

 

Ha most csatlakozol hozzánk, és napi néhány órát foglalkozol az üzleteddel, pár év múlva felmodhatsz a jelenlegi főnöködnek, és a jövedelmed is folyamatosan emelkedik.

 

Gondold át, és DÖNTS okosan!

 

CSATLAKOZZ csapatunkhoz, és minden segítséget megkapsz tőlünk, mindenre megtanítunk, amire szükséged van, hogy megvalósíthasd álmaidat. Tedd meg az első lépést a jövőd érdekében!


DÖNTÖTTÉL? ITT REGISZTRÁLHATSZ >>>

 

febr

12

Már nem tudom meginni a hagyományos kávétA frissen főzött kávé illatát mindig nagyon szerettem. Ha megéreztem, kellemes érzéseket szabadított fel bennem.

 

Volt amikor csak főzött kávét ittam. Olyan helyen dolgoztam, ahol tudtam főzni. Volt olyan is, hogy erre nem volt lehetőségem, akkor mindig vittem magammal az instant kávémat kis tasakban. Ahhoz csak forró víz kellett és már kortyolgathattam a kedvenc kávémat. Akkor elmaradt a frissen főtt kávé illata, maradt az íz élvezete. Mégis szívesebben ittam mindig főzött kávét az illat és íz együttes hatása miatt. Abból naponta több csészével is megittam mint nescafé-ból.

 

Volt idő, hogy kávéval fogyókúráztam. Ha megéheztem, csak megittam egy csészével, az csillapította az éhségemet.

 

Első találkozásom a ganodermás kávéval nagy meglepetést okozott. Először beleszagoltam. Vártam, hogy gombaillatú lesz. Szerintem mindenkinek ez az első gondolata. Nem volt az. Nagyon kellemes, friss kávé illata volt. Belekóstoltam. Gondoltam, akkor majd az ízén biztos érződik a gyógygomba kivonat. Meglepetésemre azon sem érződött. Lassan, élvezettel elkortyolgattam. Ittam már sokféle, finom, márkás és márka nélküli kávét, de ilyen csodálatosan finom, aromás italt még soha! Még órák múlva is a nyelvemen éreztem az ízét. Összehasonlíthatatlan minden hagyományos főzött, és az instant kávékkal.

 

Annyira beleszerettem, hogy már nem tudom meginni a hagyományos kávékat. Egyik sem tudja azt az élményt nyújtani sem illatban, sem ízben, sem hatásban, mint a ganodermás kávé. Már öt éve csak ezt iszom.

 

Kóstold meg Te is!

 

 

jan

28

DXN Magyarország 7. Születésnap

2016.01.28 - csütörtök


Egy nap a Te DXN sikeredért!


Nézd meg a programot, és foglald le időben a helyedet.


Jegyrendelés: http://hu.ganodermacenter.eu/rendezvenyek/


Találkozunk március 19-én!

 

DXN Magyarország 7. Születésnap

 

Szalay Ádám üzenete Neked, a DXN Magyarország 7. Születésnapi rendezvényével kapcsolatban:

 

 

Jegyrendelés: http://hu.ganodermacenter.eu/rendezvenyek/


Találkozunk március 19-én!

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha szeretnél ott lenni!