A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Március
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

márc

3

Mennyit lehet keresni a DXN-nel?

2016.03.03 - csütörtök

 

Mennyit lehet keresni a DXN-ben?

 

Sokan kérdezik tőlem, - amikor megtudják, hogy DXN hálózatépítő vagyok - hogy "Na, és mennyit keresel vele?" Szemrebbenés nélkül teszik fel a kérdést, de én tudom, hogy nem a zsebemben akarnak turkálni.

 

Nyilván az érdekli őket, hogy mennyi pénzt lehet keresni ezzel a munkával. Hiszen nem szegezzük neki a kérdést ilyen nyíltan sem a fodrászunknak, sem az orvosunknak, vagy az autószerelőnknek, a boltban a pénztárosnak, de még a barátainkkal sem nagyon beszélünk erről. Hozzávetőlegesen minden szakmának megvan a fizetési besorolása, tehát nagyságrendben el tudjuk képzelni, hogy ki, mennyit keres. Egy hagyományos munkahelyen aki több munkát vállal, általában több pénzt is visz haza. Így van ez a hálózatépítésben is. Ha több időt fordítasz a munkádra, a jövedelmed is több lesz. Azonban a hagyományos munkahelyen egy idő után már nem tudsz több munkát vállalni, hiszen az időd limitált. Egy nap ugyanis mindenkinek 24 órából áll. Ezzel ellentétben a DXN hálózatépítéssel - ha kezdetben több időt foglalkozol vele - akár már az elején kereshetsz annyit, mint a hagyományos munkahelyen, majd később egyre kevesebb időráfordítással, egyre növekedhet a jövedelmed is. Akár a végtelenségig, ez csak rajtad múlik!


Ezért vágnak bele oly sokan, a szabadidejükből elcsippentve néhány órát, gondolva a biztonságos jövőjükre.

 

Természetesen a hálózatépítéshez is kell szakértelem, de nagy előny, hogy ezt menet közben is meg lehet szerezni tanulással úgy, hogy már az elején pénzt kereshetsz vele. A DXN-ben ehhez minden segítséget megkapnak a hálózatépítőink, oktatási anyagaink elérhetők ingyenesen. Egy hagyományos munkához ellenben előbb meg kell szerezni a szakképesítést, ami akár több évig is eltarthat, és legtöbb esetben ezalatt egy fillért nem keresel. Azt azonban tudnod kell, hogy munka nélkül nem csak a hagyományos munkahelyeden nem kapsz pénzt, mert a DXN-ben is dolgozni kell. Attól függ a jövedelmed, és attól, hány embernek akarod jobbá tenni az életét. Persze, ha olyan helyen dolgozol, ahol azért is kapsz fizetést, hogy csak ott vagy, akkor becsüld meg, mert az olyan ritka, mint a fehér holló. Azonban, ha változtatni akarsz az anyagi helyzeteden, szeretnél előrébb lépni az életedben, ha vágysz a szabadságra, az anyagi függetlenségre, és ezért kész is vagy tenni, akkor nálunk a helyed.

 

Folyamatosan fejlődni, és egyre több pénzt keresni, minden anyagi kockázat nélkül... Jól hangzik, ugye?


Nem áll szándékomban, hogy bármiről is meggyőzzelek, dönteni neked kell. A DXN-ben nem az számít, hogy hány fő van a csapatunkban. Nálunk az számít, akarsz-e tenni magadért, a családodért, és hány embernek akarsz segíteni.

Nos, visszatérve a fő kérdéshez, - biztos azért olvasol, mert téged is foglalkoztat a gondolat, hogy érdemes-e belevágni - hogy mennyit lehet keresni a DXN hálózatépítéssel? Az csak tőled függ, és attól, hogy mennyi pénzre van szükséged! Egyáltalán nem függ attól, hogy mennyi az én jövedelmem. Talán jól illusztrálható ez a tény azzal is, hogy a közvetlen szponzorom, - akihez csatlakoztam - még csak az első igazgatói szintet érte el az üzletében, miközben én már a harmadik, gyémánt szinten vagyok. Mit is jelent ez? A hálózatépítők nagy álma elérni a gyémánt igazgatói szintet. Ez már egy olyan szint az üzletedben, ami komoly anyagi elismeréssel is jár, és akár a hagyományos munkahely is kiváltható vele.

Sokszor hallottad már, hogy a te jövedelmed nem függ annak a jövedelmétől, akihez csatlakoztál, vagy csatlakozni akarsz. Az én jövedelmem azonban függ attól, hogy az alsóvonalam mennyire elégedett. Tehát engem személyes, és anyagi érdek is fűz ahhoz, hogy segítsem a hozzám csatlakozókat minél magasabb jövedelmet és igazgatói szintet elérni, mert csak akkor tudok jól keresni az üzletemmel. Dolgoztam már több hagyományos munkahelyen, de ilyen filozófiát még egyiknél sem tapasztaltam. Gondold csak át: a főnöködnek miért lenne érdeke, hogy segítsen neked előrébb lépni a hagyományos munkahelyen? Ezzel veszélyeztethetnéd a pozícióját, márpedig ő nyilván félti, hiszen abból él, abból tartja el a családját.

Ha már gondoltál arra, hogy belevágsz a DXN hálózatépítésbe, de nem vagy biztos abban, hogy ezzel pénzt is tudsz keresni, akkor itt az idő, hogy meghozd életed legnagyobb döntését a jövődről, a saját és családod egészségéről, anyagi biztonságáról, a függetlenségről.


A legrosszabb, ami történhet: SEMMI! De komolyan, szó szerint. Befektetsz 5000 Ft-ot egy olyan üzletbe, amivel néhány év múlva több százezer, vagy több millió forintot kereshetsz. Ha nem dolgozol, 5000 Ft-ot veszíthetsz. Én ezzel az állítással is vitatkoznék, mert a tagsági regisztrációddal, ezért a pénzért a hátralévő életedben kedvezményes áron vásárolhatod meg a DXN egészséges termékeit, valamint nagyon értékes weboldalakat, áruval feltöltött webáruházat, és komoly, vállalkozásodat segítő eszközöket - oktatási anyagokat, marketing eszközöket, teljes háttértámogatást, és még sok mást - kapsz.

 

Igen, 5000 Ft-ért! Ennyi, és punktum! Megéri ennyit fektetni a saját és családod jövőjébe, ugye?!

 

Gondolkodj el azon, ha más saját vállalkozást kezdesz, mennyi befektetés kell hozzá: indulótőke, eszközök ára, üzlethelyiség ára, vagy bérlése, munkatársak munkabére, és azok járulékai, marketing, stb.


Nézzünk meg konkrét eseteket! Pl. fuvarozásba akarsz kezdeni: tudtad, hogy egy új teherautó ára 20-30 millió forint? Van most ennyi pénzed? Azt folyamatosan karban kell tartani, költeni kell rá, hogy mindig üzemkészen tudj működni. De gondolhatsz arra is, hogy lakást adsz bérbe: van lakásod, vagy tudsz venni 20-30 millió forintért? Arra is folyamatosan költened kell, a bútorokra, a festésre, átalakításra... A jövedelmed ezzel szemben nem fog emelkedni az évek során, maximum az infláció összegével. Vagy nyitsz egy üzletet: feltöltöd többmilliós nagyságrendben áruval, helyiséget veszel, vagy bérelsz, alkalmazottakat fizetsz, stb....

 

Arról meg nem is akarok beszélni, hogy milyen más vállalkozásában dolgozni reggeltől akár késő estig, más jövőjét építeni, kiszolgáltatva a főnököd kénye kedvének!

 

A DXN-ben a munkatársaim mind motiváltak! Mindenki a saját üzletét építi, a saját tempója szerint. Nálunk nincs semmi kényszer! Ha lassan dolgozol, később éred el a célodat. (neked még lehet, hogy van 15-20 éved, hogy anyagilag független legyél, nekem már nincs)

 

Ha most csatlakozol hozzánk, és napi néhány órát foglalkozol az üzleteddel, pár év múlva felmodhatsz a jelenlegi főnöködnek, és a jövedelmed is folyamatosan emelkedik.

 

Gondold át, és DÖNTS okosan!

 

CSATLAKOZZ csapatunkhoz, és minden segítséget megkapsz tőlünk, mindenre megtanítunk, amire szükséged van, hogy megvalósíthasd álmaidat. Tedd meg az első lépést a jövőd érdekében!


DÖNTÖTTÉL? ITT REGISZTRÁLHATSZ >>>

 

febr

12

Már nem tudom meginni a hagyományos kávétA frissen főzött kávé illatát mindig nagyon szerettem. Ha megéreztem, kellemes érzéseket szabadított fel bennem.

 

Volt amikor csak főzött kávét ittam. Olyan helyen dolgoztam, ahol tudtam főzni. Volt olyan is, hogy erre nem volt lehetőségem, akkor mindig vittem magammal az instant kávémat kis tasakban. Ahhoz csak forró víz kellett és már kortyolgathattam a kedvenc kávémat. Akkor elmaradt a frissen főtt kávé illata, maradt az íz élvezete. Mégis szívesebben ittam mindig főzött kávét az illat és íz együttes hatása miatt. Abból naponta több csészével is megittam mint nescafé-ból.

 

Volt idő, hogy kávéval fogyókúráztam. Ha megéheztem, csak megittam egy csészével, az csillapította az éhségemet.

 

Első találkozásom a ganodermás kávéval nagy meglepetést okozott. Először beleszagoltam. Vártam, hogy gombaillatú lesz. Szerintem mindenkinek ez az első gondolata. Nem volt az. Nagyon kellemes, friss kávé illata volt. Belekóstoltam. Gondoltam, akkor majd az ízén biztos érződik a gyógygomba kivonat. Meglepetésemre azon sem érződött. Lassan, élvezettel elkortyolgattam. Ittam már sokféle, finom, márkás és márka nélküli kávét, de ilyen csodálatosan finom, aromás italt még soha! Még órák múlva is a nyelvemen éreztem az ízét. Összehasonlíthatatlan minden hagyományos főzött, és az instant kávékkal.

 

Annyira beleszerettem, hogy már nem tudom meginni a hagyományos kávékat. Egyik sem tudja azt az élményt nyújtani sem illatban, sem ízben, sem hatásban, mint a ganodermás kávé. Már öt éve csak ezt iszom.

 

Kóstold meg Te is!

 

 

jan

28

DXN Magyarország 7. Születésnap

2016.01.28 - csütörtök


Egy nap a Te DXN sikeredért!


Nézd meg a programot, és foglald le időben a helyedet.


Jegyrendelés: http://hu.ganodermacenter.eu/rendezvenyek/


Találkozunk március 19-én!

 

DXN Magyarország 7. Születésnap

 

Szalay Ádám üzenete Neked, a DXN Magyarország 7. Születésnapi rendezvényével kapcsolatban:

 

 

Jegyrendelés: http://hu.ganodermacenter.eu/rendezvenyek/


Találkozunk március 19-én!

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha szeretnél ott lenni!

jan

18


DXN Tea Tree Cream-Teafaolajos krém


pattanások és csípések kezeléséreDXN Tea Tree Cream-Teafaolajos krém pattanások és csípések kezelésére

A Teafaolajos krém egy nyugtató krém, melyet tiszta teafaolajjal készítenek. A teafaolaj zsírban jól oldódik és gyorsan felszívódik a bőrön keresztül. A Teafaolajos krém megfelelő a bőr higiénikus tisztítására és védelmére. Helyileg a csípés okozta viszketés, enyhe bőrpír csillapítására is használható.

A doboz tartalma:    30 g
PV érték:    7.5
SV érték:    675 Ft
Tömeg:    45 g

Fogyasztói ár:    2.640 Ft
Törzsvásárlói ár:    2.060 Ft


Összetevők: AQUA, CETEARYL ALCOHOL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, CETEARETH-20, CAMPHOR, MENTHOL, LIMONENE

Alkalmazás:

Az arcbőrét tisztítsa meg. Szükség szerinti mennyiséget nyomjon a kezére vagy egy vattakorongra, majd az érintett területeket óvatosan kenje be! Naponta egyszer használja!

Sérült bőrfelületen ne alkalmazza. Ügyeljen, hogy szembe ne kerüljön. Bőrirritáció vagy egyéni túlérzékenység észlelése esetén hagyja abba használatát. Gyerekektől elzárva tartandó. Hűvös és száraz helyen tárolandó

 

DXN Tea Tree Cream-Teafaolajos krém pattanások és csípések kezelésére - Megrendelés

 

 

dec

24

Kellemes karácsonyi ünnepeket!

2015.12.24 - csütörtök

 

Békés, boldog karácsonyt kívánok!