A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2015 November
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

nov

16

Novemberi csomagküldési akció

2015.11.16 - hétfő

 

A novemberi csomagküldési akciónk keretében november 17-én minden csomagot ingyen szállítunk ki GLS csomagpontba.

 

https://gls-group.eu/HU/hu/depo-gls-csomagpont-kereses

 

- utánvétes, előre utalásos, bankkártyás

- egyéni vagy csoportos

- 0-tól-40 kg-ig.

 

Az akció feltételei:

 

2015. november 16-án (hétfőn) déli 12:00 órától 2015. november 17-én (kedd) déli 12:00 óráig beérkezett megrendelésekre vonatkozik.

 

Átutalás és bankkártyás fizetés esetén 2015. november 16-án déli 12:00 órától megrendelt és 2015. november 17-én déli 12:00 óráig teljesített, számlánkra beérkezett ellenérték esetén.

 

Utánvét esetén 2015. november 16-án déli 12:00 órától, 2015. november 17-én déli 12:00 óráig beérkezett rendelések esetén.

 

 

Az akció kizárólag csomagpontba történő szállításra vonatkozik.

 

Ingyenes csomagküldési akció a DXN-nél!

nov

1

Az én történetem a DXN gyémántig

2015.11.01 - vasárnap

Csak egy sima kávézásnak indult. De ami azután történt...

 

Néhány évvel ezelőtt barátnőm hívott meg egy kávéra, ő mutatta meg nekem a ganoderma gyógygombás kávét, és a DXN üzleti lehetőséget. Nem történt semmi különös, csak egy finom kávé mellett beszélgettünk. Azonnal tudtam, hogy nekem ez kell! Mindenkinek elkezdtem mesélni róla rendkívül lelkesen, hogy ez milyen jó dolog, és ezt csinálni kell.


Az, hogy itt vagy, nem véletlen! Már sokadjára botlasz bele ebbe a barna weboldalba? Nem vagy egyedül. Elérkezett életedben az az időszak, amikor úgy érzed, túl sok időt vesztegettél fölösleges dolgokra? Lehetőséget keresel, hogyan változtass az életeden? Véletlenek márpedig nincsenek!


Itt az idő, hogy kezedbe vedd az irányítást!


Akarunk valamit, és akkor jönnek a véletlenek akaratunkon kívül. Éppen akkor én is sokkal többet akartam annál, ami van. A vállalkozásom nem ment úgy, ahogy szerettem volna. Állandó stresszben éltem a fizetnivalók miatt, és ezen változtatni akartam. Ötven fölött már nem könnyű újrakezdeni!


Úgy döntöttem, mégis belevágok.

Csikós Ilona - Star Ruby - DXNAmikor csatlakoztam a DXN-hez, nekem teljesen ismeretlen volt ez a fajta munka, a hálózatépítés. Mentoraim biztattak, hogy támogatásukkal és kitartással meg tudok tanulni olyan egyszerű dolgokat, ami ahhoz szükséges, hogy az életünk jobb legyen. Ez jót tett az önbizalmamnak. Ma már nincs kétségem afelől, hogy életem legjobb döntését hoztam, amikor elkezdtem építeni a DXN hálózatomat! Nagyon örülök, hogy azóta sok embernek tudtam segíteni, hogy meg tudjon lépni egy nagyon nehéz lépést, és váltani tudjon.


A DXN üzleti lehetőség az, ami a „ki tudom fizetni a rezsit” jövedelmedet „ezt a luxusautót kérem” jövedelemmé teszi.


Nem ismerek ennél jobb lehetőséget, mellyel a legegyszerűbb módon tehetem a legtöbbet az egész családom jövőjéért.


A csapatom és a jutalékom növekszik, ganodermás kávéból egyre több fogy, és a kávéfogyasztók hálásakCsikós Ilona - Star Ruby - DXN nekem, hogy megismertettem velük a termékeinket. Annyira jót tesz nekem ez a kávé, hogy minél több embernek el kell mondani, hogy ez milyen jó dolog! Te is váltanál, de még bizonytalan vagy? Nézz körül a weboldalamon! Olvass a DXN-ről, a ganodermáról, a termékeinkről, és az üzleti lehetőségről. Vagy olvass bele a blogomba. Igaz, nem vagyok egy nagy spiller a blogolásban, de lelkesen próbálkozom. :)

Megértelek, ha nehezen döntesz, a változás ugyanis nehéz dolog. Nehéz kilépni az ismertből.

Még nem vagy biztos magadban, hogy meg tudod csinálni? Mi tudjuk, hogy bárki meg tudja csinálni! Abban is biztos lehetsz, hogy a mentoraid segítenek mindenben, ahogy nekem is segítenek, mert ez az ő érdekük is.


Csak döntened kell!


DXN Start Agent - Visegrádi VikiA bátrak belevágnak, és számos bizonyíték van rá, hogy jól döntöttek! Nem véletlen, hogy  nyolc országból  már 64 törzsvásárló csatlakozott hozzám, és rendszeresen fogyaszt ganodermás kávét. Ugyanekkor már három csapattársam érte el a Star Agent vezetői szintet, és itt nem állunk meg, mert hamarosan újabb három vezetővel erősödik a csapatunk. Célunk, hogy minél több vezetőm érje el az anyagi függetlenséget a DXN üzlettel, és teremtse meg családjának az anyagi biztonságot. Családom egy ideig várakozva figyelte, miként haladok előre a DXN-ben, és elfogadták, hogy a szándékom komoly, ezzel a munkával akarok foglalkozni. Elfogadták, és segítik a munkámat, mert látják a sikereimet. Ma már a férjemmel, és a gyermekeimmel együtt építjük hálózatunkat. Célunk megmutatni az embereknek, hogy lehet változtatni az életünkön.


Így építettünk fel közösen egy 8 ország fogyasztóiból álló, egyre növekvő hálózatot, melyben már ők is sikeres vezetőként vesznek részt.


Igaz, hogy nekem 1 évig tartott az amúgy 3 hónap alatt is elérhető Star Agent igazgatói szint elérése, a következő Star Ruby-t ezután két és fél év alatt értem el, de roppant jót kávézgattam ezalatt is az ismerőseimmel! A gyémánt szintre még adok magamnak pár hónapot, hogy "bekávézzam" magam! Ennek így kell lennie!


Nekem egy kicsit tovább tartott rájönni, hogy azzal kezdeni kell valamit, ami van.

De Te most megváltoztathatod az életedet.
A döntés a kezedben van!


Kávézzunk együtt!

Cselekedj! Csatlakozz hozzánk!>>>


DXN gyémánt - ruby vezetői találkozó - GárdonyKedves Látogató! Őszintén kívánom, hogy gazdagodj Te is egy kávéélménnyel!


Mi segítünk neked, hogy Te is egy világméretű üzletet építhess magadnak!

Ha szeretnéd kipróbálni a ganoderma gyógygomba jótékony hatásait, vagy extra jövedelmet szeretnél, és Magyarországon élsz, itt regisztrálhatsz.


Ha más országban élsz, használd az angol nyelvű honlapomat a regisztrációdhoz.

 

Itt találsz rövid videós segítséget, hogyan tudsz regisztrálni>>>

 

Ne aggódj, attól hogy regisztrálsz, még nem kell üzletet is építened, ellenben kedvezményes áron vásárolhatsz egész életedben!

 

DXN, a gyémántüzlet - Élményeim a DXN-nel 2010-2015.

 

 

nov

1

Gyémánt lettem!

2015.11.01 - vasárnap

 

Ahogy már évek óta mindig, ma is azzal kezdtem a napomat, hogy a reggeli ganodermás kávémat kortyolgatva benéztem a webirodámba, ahol csodálatos ajándék fogadott. Csapatunkból 3 név is szerepelt a sikeres munkatársak között. A mentoraim, Bussy Sanyi és Szövetes Évi Executive Triple Diamond szintet értek el. Ez azt jelenti, hogy már 7 gyémánt szintű vezetőt szponzorálnak. Őszinte szeretettel gratulálok a minősülésetekhez. Hálás vagyok, hogy Ti vagytok a vezetőim, és tanulhatok Tőletek!

 

Alsóvonalamból Balázs Katalin csapattársam, aki párjával, Rudival együtt nagy türelemmel, kitartással építi a kávéüzletet, elérte az első igazgatói szintet, Star Agent lett. Büszke vagyok Rátok! További sok sikert!

 

DXN Star Agent - Balázs Katalin


Napok óta izgatottan vártam erre a pillanatra. Ez azt is jelenti, hogy elértem a gyémánt (Star Diamond) szintet, mivel csapatomban már 6 munkatársam jutott el a kezdetektől a Star Agent szintig, amelyhez ezúton is gratulálok!

 

Munkánk első elismerése, amikor az intranet üzenőfalán megjelenik a nevünk, ahol vezetőink gratulálnak az új kvalifikált munkatársaknak. Majd a decemberi Üzletépítők Napja rendezvényen pedig átvehetem az elismerésért járó gyémánt kitűzőmet. Fantasztikus érzés látni a nevemet a sikeres munkatársak között!

 

Bussy Sándor DXN - Csikós Ilona - Balázs Katalin - Star DiamondIgen, elértem a gyémánt szintet a kávéüzletemben és ezzel komoly mérföldkőhöz érkeztem! Életemet meghatározó állomás ez. Állomás, de nem végállomás. Nagy álmom vált ezzel valóra, magasabb szintre léphettem a teljes anyagi szabadság felé vezető úton. Öt év és rögös út vezetett idáig. Munka mellett, minden MLM tapasztalat nélkül vágtam bele az üzletbe. Mikor elindultam a DXN üzletben, nagyon távolinak tűnt ez a pillanat. Eleinte kevés, majd egyre több önbizalommal, de óriási kitartással, sok-sok tanulással, és hittel haladok előre. Szeretnék még sok, nálam nehezebb helyzetben lévő embernek segíteni, megmutatni, hogyan tudja jobbá tenni az életét a DXN-nel, mert ez az üzlet működik!

 

Büszke vagyok a felsővonalamra, a vezetőimre, Bussy Sanyira és párja Évire, akik csodás mentoraim, a munkatársaimra, a nagyszerű csapatunkra, mert nélkülük nem érhettem volna el a gyémánt szintet.

Ha szeretnél te is egy jobb életet, csatlakozz hozzánk. Segítek neked, hogy elindíthasd a saját DXN kávé üzletedet, és ezzel megvalósíthasd álmaidat.

 

Csikós Ilona - DXN Star Diamond

 

Néhány pillanatkép az elmúlt 5 év kemény munkájáról :)

 

Pillanatképek a DXN üzletemből - Csikós Ilona DXN Star Diamond

nov

1

 

Öt évvel ezelőtt indítottam el a saját DXN kávéüzletemet. Már egy ideje motoszkál a fejemben, hogy készítek egy számvetést, és most végeztem is egy gyors számítást, mert kíváncsi voltam, hány csésze kávé fogy el a kávézómban. A webirodámban a kezdetektől nyomon tudom követni a forgalmat. A termékeknek pontértéke van, ez alapján egyszerű volt a számítás. Feltételezzük, hogy az összes forgalmam a ganodermás kávé fogyasztásból adódik, átlagos fogyasztási szokások mellett. (az tény, hogy ebből fogy a legtöbb, de a valóságban ez nem teljesen így van, mert a 8 féle kávénk mellett táplálék kiegészítők, élelmiszerek, higiéniai szerek és kozmetikai termékek is kaphatók a webáruházunkban, csak az egyszerűség miatt számoltam csupán a kávéfogyasztással)

Az eredmény igazán meglepő, ami azt bizonyítja, hogy az üzletem jól működik!

Az eltelt öt év alatt csak kávéval számolva, átlagosan napi 142 csésze kávé fogyott el az üzletemben. Nem is olyan rossz!


Főként azért, mert ilyetén nem számolhatunk átlagot, mivel az első időszakban még nem fogyott ennyi kávé naponta, és most, így öt év elteltével pedig már jócskán megsokszorozódott a forgalmam.

Nézzük meg közelebbről, például a legutolsó hónap, az október forgalmát. A pontértékek alapján kiszámoltam, ez napi 470 csésze kávénak felel meg. Ez igazán jól hangzik, ugye? Vajon egy hagyományos kávézóban hány csésze kávét isznak meg az emberek naponta? Ki tudja? Azt tudom csak biztosan, hogy percenként 240 ezer csésze kávét fogyasztanak el az emberek csak Európában! Ehhez viszonyítva az én saját kávéüzletemben napi 470 csésze ganodermás kávé fogy el úgy, hogy


- legnagyobb befektetésem 5000 Ft volt, amit akkor fizettem, amikor elindítottam az üzletemet,
- ki sem kell mozdulnom otthonról, mert ez az üzlet online is építhető,
- nem kell üzlethelyiséget bérelni, nincsenek fenntartási, üzemeltetési költségek,
- nem kell alkalmazottakat tartani, azok bérét és annak járulékait fizetni,
- minden fogyasztóm önállóan rendeli meg a termékeket webáruházon keresztül, amit a DXN-től kaptam ingyenesen
- a webáruházat a DXN tölti fel áruval, és üzemelteti, nekem annyi teendőm van, hogy az érdeklődőknek megmutatom a webáruház "bejáratát"
- a csomagolást, szállítást, számlázást és minden háttérmunkát a DXN végez helyettem,
- a kávéfogyasztók a világ bármelyik részén hozzájuthatnak a termékekhez,
- a webáruház mindig "nyitva", így a nap bármelyik szakában rendelhetnek termékeket (ez fontos, hiszen a világon valahol mindig van reggel, márpedig a reggel kávé nélkül nem reggel :)


és a DXN jutalékot fizet minden csésze elfogyasztott kávéért!

Óriási igény van a ganodermás termékekre. Minden 10 emberből 8 rendszeresen fogyaszt kávét. Sokan azért csatlakoznak hozzám, mert így kedvezményes áron juthatnak a termékekhez. Mások azért, mert ezzel az üzlettel elérhetik a teljes anyagi függetlenséget. A terméket fogyasztók megtapasztalják azok kedvező hatását, és megosztják másokkal is ezt a lehetőséget. A DXN megjutalmazza a hűséged. Neked fizet azért valamelyik kávés cég, mert az ő kávéját iszod?

 

A DXN elismeri a munkádat! Mostanra már elértem a gyémánt vezetői szintet a kávéüzletemben, így nem csak a saját csapatom forgalma után, hanem a DXN összes nemzetközi forgalma után is jár a jutalék.

Hogy lehetséges ez? Úgy, hogy megosztom az emberekkel ezt a fantasztikus lehetőséget. Szeretnék segíteni minél több, nálam nehezebb helyzetben lévő embernek jobbá tenni az életét. 

 

Szívesen megosztom veled is, ha érdekel mit kell tenned, hogy megváltozzon az életedl!

Ha lennél a munkatársam, vedd fel velem a kapcsolatot most! >>>

 

Indíts saját vállalkozást 5000 forintból

 

A TE SIKERED A SIKEREM RÉSZE!

 

okt

26

Vetés nélkül nincs aratás

2015.10.26 - hétfő

Hegyes, völgyes utamon a siker felé jutottak eszembe az alábbi gondolatok. Az utamon haladva láttam vetést és aratást, és a közmondás, mi szerint "Ki mint vet, úgy arat" igazán jól illik az üzletemre is.

 

Néhány évvel ezelőtt elvetettem a kis magocskákat, amiket igyekeztem jó gazda módjára ápolgatni, gondoskodni róluk. Voltak magok, amik kihajtottak, szépen fejlődtek, de olyanok is amelyek elsorvadtak, vagy meg sem eredtek. Akadtak köztük, amelyiknek nagyon hosszú az érési ideje, még erősödnie kell. Sokat fejlődtem én is az indulásom óta, de van még mit tanulnom. Közeledve a gyémánt szinthez már sokkal nagyobb felelősséget érzek egyre növekvő csapatom iránt, mert csak így lehet a vetésből aratás és bő termés.

„Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma" hangoztatjuk naponta imánkat, ám amíg a búzából kenyér lesz, hosszú érési folyamaton megy keresztül.

Egy gabonatáblán több kalász van, melyek magvainak a fejlődési folyamatokon egyenként keresztül kell menniük, mert nem minden mag érik meg egy időben, ezért az aratási idejük is eltérő. Természetesen a kivételek sem ritkák. Látod, ahogy pillanatok alatt érik be a termés. A legerőteljesebb kalászok magvai már teljesen kifejlődve vannak.

Minél inkább közelíti azonban ez meg a normális aratási időt, annál nagyobb a nyeresége; azért, ha az alkalmas idő bekövetkezett, minden erőnkkel azon kell lennünk, hogy az aratást mihamarább bevégezzük, mert a közmondás szerint is legfőképp ekkor: ,,az idő pénz”.

A magvak pontos megvizsgálása után dönthetünk, hogy a nyerendő termést vetőmagnak akarjuk-e használni

Ennélfogva már csak egy dolgunk van, miszerint az új magvak minden rendeltetésükhöz képest a talajra elvettetnek, hogy utánuk új generáció fejlődjék.