Mit tegyél, hogy pénzt keress a DXN-nel?

5 + 1 tanács, mit tegyél, hogy pénzt keress és sikeres legyél a DXN-nel

1. tanács
Regisztrálj 5000 forintért a rendszerünkbe, és vedd meg az első termékcsomagot 100 PV értékben.

Regisztrált tagjaink mindenre kiterjedő, komplett online hátteret kapnak ahhoz, hogy felépítsék saját, nemzetközi vállalkozásukat. Ingyenesen igényelhetsz saját, kész weboldalakat, áruval feltöltött webáruházzal, több nyelven. Mentorod segítségével megtanulhatod az eszközök alkalmazását, amivel saját tempódban, minden kényszerítő tényező nélkül építhetsz fel egy világra szóló, saját kávéüzletet. Valamint életed végéig kedvezményes, törzsvásárlói áron juthatsz termékeinkhez.

2. tanács
Minden hónapban vásárolj 100 pont (PV) értékben egészséges, ganodermás, DXN termékeket.

Ezt nagyon egyszerű teljesíteni, mivel akár egy személy, vagy egy kisebb család havi termékfogyasztásával, használatával el lehet érni a 100 pontot. Ennyi szükséges ahhoz, hogy teljesítsd a jutalék jogosultságot. Tekintsd ezt befektetésnek az egészségedbe és a jövődbe!

3. tanács
Fogyaszd és használd rendszeresen a DXN termékeket, amit megvásároltál.

Ahhoz, hogy másoknak is hitelesen tudd ajánlani ezeket a termékeket, szükséged lesz arra, hogy saját tapasztalataid legyenek a termékekkel kapcsolatban. Meglátod, már az első hetekben lesznek pozitív tapasztalataid. Üzleted gyorsabban épül, ha nyilvánosan fogyasztod a termékeket, pl. munkahelyeden, ismerőseid, rokonaid előtt, vagy kávézókban.

4. tanács
Mondd el ismerőseidnek, rokonaidnak a terméktapasztalataidat, beszélj nekik arról, hogy miért kezdted el fogyasztani a DXN termékeket, és miért vágtál bele az üzletépítésbe.

Sokan fognak majd úgy tekinteni rád, mint egy csodabogárra, lesznek, akik le akarnak beszélni róla, erre készülj fel! Ez azért van, mert ők nem tudják elképzelni magukról, hogy képesek lennének felépíteni egy világra szóló üzletet. Nem tudják elképzelni, hogy sikerük érdekében képesek lennének megtenni azt, amit te megteszel. Ismered ugye, a jó magyar közmondást, miszerint “dögöljön meg a szomszéd tehene is”? Ezek a negatív gondolkodású emberek, azon vannak, hogy visszahúzzanak az ő szintjükre. Kerüld messzire a társaságukat! Keresd inkább a hozzád hasonló, pozitív gondolkodású, önmagáért és családjáért tenni akaró, változni és változtatni képes emberek társaságát! Meglátod, gyökeresen megváltozik majd az életed és pozitív fordulatot vesz!

5. tanács
Kérd a mentorod segítségét! Mindig számíthatsz rá, hiszen anyagi érdeke is fűződik hozzá, hogy te is sikeres legyél az üzletedben.

Számodra még lehet, hogy most szokatlan az, hogy a vezetőd, mentorod segít neked az előrelépésedben. A hagyományos munkahelyen az az általános gyakorlat, hogy a vezetőknek nem fűződik érdeke a te előrelépésedhez, ami nyilvánvaló, hiszen mindenki félti a pozícióját. Az MLM-ben a mentorod csak akkor lehet sikeres, ha segít neked abban, hogy egyre magasabb szintet érj el a saját üzletedben. Azt tudnod kell, hogy helyetted nem fog dolgozni! És nyaggatni sem fog azért, hogy te dolgozz. Minden munkatársunkat felnőtt emberként kezelünk, mindenki maga dönti el, hogy mit akar elérni az üzletben, és mennyi idő alatt. Van aki fizetés-, vagy nyugdíj-kiegészítésként megelégszik havi pár tízezer forinttal, van olyan munkatársunk, aki ennél sokkal többre, százezres, milliós nagyságrendű jövedelemre, jutalomutazásokra, nagyobb elismerésre vágyik. Te bármelyik kategóriába tartozol, a DXN-nel mindet elérheted. Ez csak rajtad múlik.

+1 tanács
Légy kitartó! Tanulj, képezd magad folyamatosan!

A DXN nem ígér azonnali meggazdagodást, ellentétben néhány hálózatépítő céggel, akik arra ösztönzik a hozzájuk csatlakozókat, hogy vásároljanak (akár erejükön felül, sokszor hitel igénybevételével) nagy értékű csomagokat, vagy léptessenek be embereket, és hátradőlve várják a “sültgalambot”. Sokan ezért csalódnak a hálózatépítésben, mert sok pénzt fektetnek bele, az eredmény pedig legtöbbször elmarad. A DXN-hez minimális befektetéssel csatlakozhatsz, és, ha követed az 5+1 tanácsot, stabil üzletet építhetsz, folyamatosan emelkedő jutalékoddal pedig elérheted a teljes anyagi függetlenséget.

Higgy magadban!

Azt nem mondom el, hogy mit csinálj, és milyen tempóban, mert a DXN-ben mindenkit felnőtt embernek tekintünk, majd Te eldöntöd, de elmondom, hogy én mit tettem, mit teszek, hogy a saját kávéüzletemben egyre nagyobb sikereket érek el. Ha követed a példámat, Te is elérheted!

Ha nagyon egyszerűen akarok fogalmazni, akkor annyit, hogy segítek megmutatni a világ legegyszerűbb pénzkereseti lehetőségét azoknak, akik nyugodt idős korra, több szabadidőre, egészségre, anyagi biztonságra vágynak, vagy megalapoznák gyermekeik jövőjét, és több, minőségi időt szeretnének együtt tölteni a családjukkal, szeretteikkel.

Te is több pénzt szeretnél? Több nyaralást? Házat, lakást, autót? Erre kerested a megoldást mikor rám találtál, ahogy rajtad kívül még nagyon sokan keresik a lehetőséget. Emlékezz arra, hol, és hogyan találtál rám! Mások is itt keresnek, az interneten! Ha megvan a saját motivációd, a saját tempódban Te is óriási üzletet építhetsz.

9 éve kezdtem, nulla hálózatépítői tapasztalattal. Már elértem a gyémánt vezetői szintet, ami komoly elismerés az üzletünkben, így neked is segíthetek abban, hogy elérd a céljaidat. Már 6 olyan munkatársamat segítettem, hogy elinduljanak a függetlenséghez vezető úton, akik hozzám hasonlóan az anyagi biztonságra vágynak. Tíz országból vannak csatlakozóim, akik rendszeresen fogyasztják termékeinket, ez biztosítja nekem a folyamatos bevételt.

A legfontosabb, hogy higgy magadban! Te is meg tudod csinálni, ahogy én is! Néhány év alatt fel tudsz építeni egy komoly üzletet, amivel ki tudod egészíteni, vagy ki tudod váltani a nyugdíjadat, vagy a jelenlegi keresetedet és a hátralévő életedet megalapozhatod.

Milyen eszközeim vannak a munkámhoz?

-Mentoraim támogató segítsége. Bármikor fordulhatok hozzájuk, ha kérdésem van. Ugyanezt a támogatást megkapják tőlem a munkatársaim is, mindenben segítem a hozzám csatlakozókat. Ha nem tudok válaszolni a kérdéseikre, mentoraim megválaszolják.
– Online képzési rendszer, amit a cég nagyvonalúan minden hozzánk regisztrált tagunknak ingyenesen és korlátlanul biztosít, akár ingyenesen, akár fizetősen regisztrál. Saját webirodát kaptam, ahol képzési anyagok, videók, termékleírások, céges információk, és minden vállalkozásomat támogató eszköz megtalálható, minden regisztrált tagunk számára elérhető, használható.
– Ingyenes weboldalak több nyelven, mindegyik feltöltött webáruházzal, itt tudják elérni vásárlóink a termékeket, a világ bármelyik részéről, és a központunk kiszolgálja a megrendelőket, ezzel sem kell foglalkoznod. Lehet világméretű üzleted, mint nekem, de tartsd szem előtt, hogy csak Magyarországon is rengeteg olyan üzlettársad, törzsvásárlód lehet, akik egészségtudatosak, minden nap megisszák a kávéjukat.

Tudtad, hogy Európában minden percben 240 ezer csésze kávét isznak meg az emberek? Ugye, szerinted is jó üzlet van a kávézásban? Részesedj Te is belőle!

Hogyan csinálom?

Segítek megmutatni, és tájékoztatom az érdeklődőket, hogyan tudnak olcsóbban vásárolni és hogyan tudnak csatlakozni rendszerünkhöz. Megtanítom a hozzám csatlakozókat, hogyan tudják használni online rendszerünket, eszközeinket. Heti néhány órát foglalkozok az üzletemmel a hagyományos munkám mellett, amit a szabadidőmből áldozok arra, hogy megteremtsem magamnak, és gyermekeimnek a biztonságos jövőt. Én ráérek, még jócskán van időm a nyugdíjig – ha egyáltalán még lesz akkor nyugdíj! Nem bízom a véletlenre!

Ötezer forinttal indultam el

Korábban soha nem építettem MLM üzletet, előtte nem voltam semmilyen hálózatban, és elég tapasztalatlan voltam, de nagyon változtatni akartam az anyagi helyzetünkön. Képesnek éreztem magam arra, hogy mindent meg tudok tanulni ahhoz, hogy elérjem a teljes anyagi függetlenséget, és a csapatom kiváló vezetőjévé váljak. Induláskor 5 évet adtam magamnak, hogy elérem a gyémánt vezetői szintet – ami egyúttal erkölcsi és anyagi elismerést is jelent a hálózatépítésben – és ez mostanra valóra is vált. Megvettem a Start csomagot 5000 Ft-ért, és az első doboz kávémat. 2010. december 14-én regisztráltam, és kicsivel korábban mint 5 évre rá, 2015. november 1-én lettem gyémánt vezető. Ezzel nagy álmom vált valóra, mert egy szinttel magasabbra léphettem a kávéüzletemben, és közelebb kerültem az anyagi függetlenséghez. Gyémánt minősüléssel már akár ki is váltható egy általános munkahely. Hát így indítottam el DXN vállalkozásomat csupán 5 ezer forintból.