A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

ápr

1

Az én történetem a DXN gyémántig

2016.04.01 - péntek

Egyszerű kávézásnak indult, de ami később történt...

Azt mondta a mentorom, ha ide írok, akkor ingyen megkapom ezt a weboldalt, ezért itt írom le, hogy miért csatlakoztam a DXN-hez.

 

A legjobb érzés adni, és csak abból adhatok másoknak, amim van. És én nagyon szeretek adni! A DXN-től kaptam ezt a magyar nyelvű oldalt, és még ugyanilyet 22 másik nyelven. Ezeket itt a főoldalon látod a baloldali menü alatt. Mivel ez egy online üzlet, a weboldalamon keresztül, a világon bárhonnan csatlakozhatnak hozzám vásárlók és munkatársak, így bárki a saját nyelvén tájékozódhat a DXN termékek és az üzleti lehetőség felől... no, meg persze a ganodermáról. Ezáltal a lehető legtöbbet adhatom azoknak, akik szeretnék megismerni a DXN-t, a ganodermát, a benne rejlő lehetőségeket, és hogy milyen fantasztikus, egyedülálló hatással bír. Nézz utána te is! (pubmed.org)

 

Biztos sokan hallottak már erről a csodálatos gyógynövényről, de még nagyon sokan nem ismerik.

 

2010. december 12 előtt én sem ismertem, akkor a barátnőm meghívott egy kávéra

és ő mondta, hogy ganoderma gyógygomba kivonat van benne, és ezt azok is ihatják, akinek vérnyomás vagy érrendszeri problémái vannak, de még a cukorbetegek is. Éppen jókor, mert akkortájt kapott szívinfarktust a férjem, amit két szívműtét követett. Emellett még cukorbetegsége is volt. Maréknyi gyógyszert szedett, aminek a mellékhatására állandó gyomorsav problémája volt. Erre is  kapott még egy pár gyógyszert. Ráadásul nagyon szeret kávézni, - mint a legtöbb gépkocsivezető - bizony az sem tesz jót a refluxosoknak.

Mivel addig nem hallottam még a ganodermáról, az interneten böngészve szinte mindent elolvastam róla. A barátnőm megmutatta a DXN-es weboldalát, ami éppen ilyen mint amit most olvasol. Ott is rengeteg információt találtam arról, hogy a ganoderma milyen hatással van az ilyen és másfajta betegségekre, leginkább az immunrendszerre. Az meg fölöttébb felkeltette a figyelmemet, hogy a DXN a kávéval ötvözte ezt a gyógygombát. Több legyet is üthetek egy csapásra!

 

Úgy gondoltam, ezt mindenképpen kipróbáljuk.

DXN Start Agent - Visegrádi Viki

El is kezdtük fogyasztani, először a DXN kávékat. Nagyon ízlett mindenkinek, még a pici unokám is - aki nagy kakaó ivó - rendszeresen kapott ganodermás forrócsokit. Még én is sokkal energikusabbnak éreztem magam, pedig semmilyen betegségemről nincs tudomásom. Hát így lett az egész családom ganodermás kávéfogyasztó család. Mindannyian éreztük a pozitív változást, ezért a kávéban lévő gyógygomba hatását egyre több ganoderma kivonatot tartalmazó termékkel támogattuk meg. Azóta is rendszeresen fogyasztjuk az összes DXN táplálék kiegészítőt, a ganodermás kapszulákat, spirulinát, - ami egy szupertáplálék - és az oroszlánsörény tablettát... De nem csak ezeket, hanem minden DXN terméket kipróbáltunk már, az ételeket és italokat, használjuk a kozmetikai és higiéniai termékeket. Nagy kedvencünk a ganodermás fogkrém és szappan.

 

Mikor először megláttam a termékek árát, dobtam egy hátast!

Csikós Ilona - Star Ruby - DXN

Úgy gondoltam, mint szinte mindenki más, hogy "ezek baromi drága termékek, én ezt nem engedhetem meg magamnak". A férjem nyugdíja akkor még nem érte el a hatvanezret, én ingatlanközvetítő kisvállalkozóként volt úgy, hogy hónapokig egy fillért nem kerestem. Márpedig ragaszkodtam ahhoz, hogy rendszeresen fogyasszuk a termékeket, mivel azt tapasztaltuk, hogy családunk apraja-nagyjára jó hatással vannak. Öt évvel ezelőtt, azért regisztráltam és csatlakoztam a DXN-hez, hogy kedvezményes áron jussak a termékekhez, sőt, megtudtam, hogy ingyen is hozzá lehet jutni, ha másoknak is ajánlom, és mert a gyémánt szintű mentorom, Bussy Sanyi azt mondta, hogy segít megmutatni, megtanítja nekem, hogyan tudok sok pénzt keresni a DXN-nel. Még soha nem voltam MLM-ben, de nagyon bíztam Sanyiban, pedig nem ismertem őt, még csak egyszer kávéztunk együtt. De olyan sok jót mondott a DXN-ről, a rendszerről, a termékekről, hogy hittem neki.

 

Nagyon hálás vagyok azért a sok tudásért, amit átadott nekem, és hogy egyengeti az utamat az üzletépítésben. Nem is olyan nagy ördöngősség ajánlani valamit, amivel elégedettek vagyunk. Megtesszük ezt naponta, ha egy jó fodrászt, orvost, szerelőt, vagy terméket ajánlunk ismerőseinknek, és még pénzt sem kapunk érte. Egy prémium minőségű, különleges, finom kávét ajánlani nagyon egyszerű, mert szinte mindenki kávézik.

 

Az elején olyan hihetetlennek tűnt, hogy ezzel a munkával nagyon sok pénzt lehet keresni.

Sanyi elfogadott munkatársának, bármikor hozzá fordultam, mindenben segített, hogy a mi életünk is jobbá váljon, mert látta az igyekezetemet. Egyre több tapasztalatot szereztem én is a termékek rendszeres fogyasztásával, egyre többet tanulok, egyre több országból csatlakoznak hozzám vásárlók és munkatársak. Szépen haladok előre. Kitartó munkámnak és mentoraim segítségének köszönhetem, hogy ma már 9 országból 75 tag regisztrált a hálózatomba, egy ilyen weboldalon keresztül. Egyre magasabb vezetői szinteket érek el.

Már én segíthetek az embereknek, hogy az ő életük is szebb legyen.Csikós Ilona - Star Ruby - DXN

Lépésről-lépésre haladok előre. Jelenleg 6 Star Agent vezető van a csapatomban, és szinte napra pontosan 5 évre a csatlakozásomtól 2015. november 1-én elértem a gyémánt igazgatói szintet. Van olyan munkatársam, aki ezt sokkal hamarabb érte el, de a DXN senkit nem kényszerít semmire, a saját tempómban, töretlenül haladhatok előre. A DXN megbecsüli a munkatársait, elismeri a munkánkat, amit egyre növekvő jutalékkal viszonoz.

 

Már tudom, hogy a DXN segítségével bármit el lehet érni!

Azon vagyok, hogy csapattagjaim valóra válthassák álmaikat, és a segítségemmel egyre magasabb szintet érjenek el.

Ez nekem is érdekem, mert csak így tudom megteremteni magamnak az anyagi függetlenséget, hogy egyre többet adhassak a szeretteimnek, a családomnak.

 


Hogy minél több embernek segíthessek, keresem azokat, akik változtatni akarnak az életükön.

 


Ha tenni akarsz azért, hogy szabadabb, jobb életet élj, csatlakozz csapatunkhoz! Neked is segítek, ha kedvezményes áron, vagy ingyen szeretnél hozzájutni a termékekhez, vagy nagyon sok pénzt akarsz keresni és a munkatársunk szeretnél lenni.

 

Kattints ide a regisztrációhoz!

 


Csak döntened kell!

 

 

 

DXN gyémánt - ruby vezetői találkozó - Gárdony 

DXN, a gyémántüzlet - Élményeim a DXN-nel 2010-2015.

 


Döntöttél? Kattints ide a regisztrációhoz! >>>DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on