Az én történetem

Megosztás

Helló Olvasó!

Egyszerű halandó ember vagyok, ahogy Te is, ez pedig az én weboldalam. Budapesten élek, és van egy csodálatos családom. Kedvenc időtöltésem a személyiségfejlesztő könyvek olvasása, és videók nézése, hogy egyre értékesebb emberré váljak. Az igazi nedű, amivel minden napomat kezdem: egy csésze ganodermás kávé.

Az én történetem egyszerű kávézásnak indult, de ami később történt…

Kilenc évvel ezelőtt találkoztam a DXN-nel, éppen akkor, amikor a  vállalkozásommal nem jutottam egyről a kettőre. Tudtam, hogy változtatni  kellene, de nem kerestem a lehetőséget, talán azért, mert féltem a változástól? Nem kerestem, magától jött, rám talált! Egy barátnőm mutatta meg a ganodermás kávét, és az üzleti lehetőséget. Akkor már biztos voltam benne, hogy más, jobb életet akarok élni, és tudtam, hogy a DXN egy olyan lehetőség, amiből nem akarok kimaradni.

Meggyőződésem, hogy a DXN-nel helyre hozhatom az anyagi helyzetemet. Meghoztam életem legjobb döntését, kitöltöttem a tagsági szerződést, és elkezdtem újjáépíteni az életemet. Az elején én sem hittem, hogy képes leszek rá, de szponzoraim fogták a kezemet, hogy vezessenek, minden segítséget megkaptam és megkapok ma is tőlük, hogy sikeres legyek.

Ma már sikeres gyémánt szintű vezetőként azon vagyok, hogy csapattagjaim valóra válthassák álmaikat, és a segítségemmel egyre magasabb szintet  érjenek el.

Ez nekem is érdekem, mert csak így tudom megteremteni magamnak a teljes szabadságot, az anyagi függetlenséget, hogy egyre többet adhassak a szeretteimnek, a családomnak, az embereknek.

Ha tenni akarsz azért, hogy szabadabb, jobb életet élj, csatlakozz  csapatunkhoz! Neked is segítek, ha kedvezményes áron, vagy ingyen szeretnél hozzájutni a termékekhez, vagy nagyon sok pénzt akarsz keresni, és a munkatársunk szeretnél lenni.

Szabadon, másoktól függetlenül akarsz élni, mégis visszatart amit a rokonaid, ismerőseid, szomszédok mondanak: “ne légy telhetetlen”, “mért  éppen neked sikerülne”?

Sokan inkább a homokba dugják a fejüket, és élik az általuk biztonságosnak vélt, megszokott életet, ahelyett, hogy új lehetőségeket keresnének, vagy az útjukba kerülőt megragadnák. Nyögik a társadalom által rájuk rótt terheket, és közben sajnáltatják magukat, de egy lépést nem hajlandók megtenni a boldogulásukért, csak gyártják a kifogásokat, a túlélésre játszanak.

Talán Te is hasonló cipőben jársz?

Életem során én is sokszor küzdöttem megoldhatatlannak látszó problémákkal, amit csak segítséggel tudtam megoldani, de kértem, vagy elfogadtam a segítséget, mert változtatni akartam a helyzetemen. Te is képes vagy változtatni, ha akarsz!

Tudd, hogy Te sem vagy egyedül!

Ha segítségre van szükséged, bátran keress meg elérhetőségeimen!