Mit tegyél, hogy pénzt keress a DXN-nel?

Megosztás

5 + 1 tanács, mit tegyél, hogy pénzt keress és sikeres legyél a DXN-nel

1. tanács
Regisztrálj 5000 forintért a rendszerünkbe, és vedd meg az első termékcsomagot 100 PV értékben.

Regisztrált tagjaink mindenre kiterjedő, komplett online hátteret kapnak ahhoz, hogy felépítsék saját, nemzetközi vállalkozásukat. Ingyenesen igényelhetsz saját, kész weboldalakat, áruval feltöltött webáruházzal, több nyelven. Mentorod segítségével megtanulhatod az eszközök alkalmazását, amivel saját tempódban, minden kényszerítő tényező nélkül építhetsz fel egy világra szóló, saját kávéüzletet. Valamint életed végéig kedvezményes, törzsvásárlói áron juthatsz termékeinkhez.

2. tanács
Minden hónapban vásárolj 100 pont (PV) értékben egészséges, ganodermás, DXN termékeket.

Ezt nagyon egyszerű teljesíteni, mivel akár egy személy, vagy egy kisebb család havi termékfogyasztásával, használatával el lehet érni a 100 pontot. Ennyi szükséges ahhoz, hogy teljesítsd a jutalék jogosultságot. Tekintsd ezt befektetésnek az egészségedbe és a jövődbe!

3. tanács
Fogyaszd és használd rendszeresen a DXN termékeket, amit megvásároltál.

Ahhoz, hogy másoknak is hitelesen tudd ajánlani ezeket a termékeket, szükséged lesz arra, hogy saját tapasztalataid legyenek a termékekkel kapcsolatban. Meglátod, már az első hetekben lesznek pozitív tapasztalataid. Üzleted gyorsabban épül, ha nyilvánosan fogyasztod a termékeket, pl. munkahelyeden, ismerőseid, rokonaid előtt, vagy kávézókban.

4. tanács
Mondd el ismerőseidnek, rokonaidnak a terméktapasztalataidat, beszélj nekik arról, hogy miért kezdted el fogyasztani a DXN termékeket, és miért vágtál bele az üzletépítésbe.

Sokan fognak majd úgy tekinteni rád, mint egy csodabogárra, lesznek, akik le akarnak beszélni róla, erre készülj fel! Ez azért van, mert ők nem tudják elképzelni magukról, hogy képesek lennének felépíteni egy világra szóló üzletet. Nem tudják elképzelni, hogy sikerük érdekében képesek lennének megtenni azt, amit te megteszel. Ismered ugye, a jó magyar közmondást, miszerint “dögöljön meg a szomszéd tehene is”? Ezek a negatív gondolkodású emberek, azon vannak, hogy visszahúzzanak az ő szintjükre. Kerüld messzire a társaságukat! Keresd inkább a hozzád hasonló, pozitív gondolkodású, önmagáért és családjáért tenni akaró, változni és változtatni képes emberek társaságát! Meglátod, gyökeresen megváltozik majd az életed és pozitív fordulatot vesz!

5. tanács
Kérd a mentorod segítségét! Mindig számíthatsz rá, hiszen anyagi érdeke is fűződik hozzá, hogy te is sikeres legyél az üzletedben.

Számodra még lehet, hogy most szokatlan az, hogy a vezetőd, mentorod segít neked az előrelépésedben. A hagyományos munkahelyen az az általános gyakorlat, hogy a vezetőknek nem fűződik érdeke a te előrelépésedhez, ami nyilvánvaló, hiszen mindenki félti a pozícióját. Az MLM-ben a mentorod csak akkor lehet sikeres, ha segít neked abban, hogy egyre magasabb szintet érj el a saját üzletedben. Azt tudnod kell, hogy helyetted nem fog dolgozni! És nyaggatni sem fog azért, hogy te dolgozz. Minden munkatársunkat felnőtt emberként kezelünk, mindenki maga dönti el, hogy mit akar elérni az üzletben, és mennyi idő alatt. Van aki fizetés-, vagy nyugdíj-kiegészítésként megelégszik havi pár tízezer forinttal, van olyan munkatársunk, aki ennél sokkal többre, százezres, milliós nagyságrendű jövedelemre, jutalomutazásokra, nagyobb elismerésre vágyik. Te bármelyik kategóriába tartozol, a DXN-nel mindet elérheted. Ez csak rajtad múlik.

+1 tanács
Légy kitartó! Tanulj, képezd magad folyamatosan!

A DXN nem ígér azonnali meggazdagodást, ellentétben néhány hálózatépítő céggel, akik arra ösztönzik a hozzájuk csatlakozókat, hogy vásároljanak (akár erejükön felül, sokszor hitel igénybevételével) nagy értékű csomagokat, vagy léptessenek be embereket, és hátradőlve várják a “sültgalambot”. Sokan ezért csalódnak a hálózatépítésben, mert sok pénzt fektetnek bele, az eredmény pedig legtöbbször elmarad. A DXN-hez minimális befektetéssel csatlakozhatsz, és, ha követed az 5+1 tanácsot, stabil üzletet építhetsz, folyamatosan emelkedő jutalékoddal pedig elérheted a teljes anyagi függetlenséget.