Milyen eszközeim vannak a munkámhoz?

Megosztás

-Mentoraim támogató segítsége. Bármikor fordulhatok hozzájuk, ha kérdésem van. Ugyanezt a támogatást megkapják tőlem a munkatársaim is, mindenben segítem a hozzám csatlakozókat. Ha nem tudok válaszolni a kérdéseikre, mentoraim megválaszolják.
– Online képzési rendszer, amit a cég nagyvonalúan minden hozzánk regisztrált tagunknak ingyenesen és korlátlanul biztosít, akár ingyenesen, akár fizetősen regisztrál. Saját webirodát kaptam, ahol képzési anyagok, videók, termékleírások, céges információk, és minden vállalkozásomat támogató eszköz megtalálható, minden regisztrált tagunk számára elérhető, használható.
– Ingyenes weboldalak több nyelven, mindegyik feltöltött webáruházzal, itt tudják elérni vásárlóink a termékeket, a világ bármelyik részéről, és a központunk kiszolgálja a megrendelőket, ezzel sem kell foglalkoznod. Lehet világméretű üzleted, mint nekem, de tartsd szem előtt, hogy csak Magyarországon is rengeteg olyan üzlettársad, törzsvásárlód lehet, akik egészségtudatosak, minden nap megisszák a kávéjukat.

Tudtad, hogy Európában minden percben 240 ezer csésze kávét isznak meg az emberek? Ugye, szerinted is jó üzlet van a kávézásban? Részesedj Te is belőle!