15 + 1 kérdés

Megosztás

1.) Mi kell hozzá?
– Számítógép, internet, telefon, szorgalom, kitartás, fejlődni akarás, elkötelezettség a cég iránt. Nyelvtudás nem szükséges, de előnyös lehet, ha nagyban gondolkodsz és külföldön is terjeszkedni akarsz.

2.) Mit kell csinálni?
– A webáruházad termékeit ajánlani, vásárlásra ösztönözni az embereket.
– Ha igénylik, segíteni a vásárlókat a regisztráció folyamatában, és tájékoztatni őket, hogyan tudnak vásárolni önállóan.
– Kapcsolattartás a vásárlókkal, tájékoztatni őket az új, megjelenő termékekről.

3.) Mennyit kell dolgozni?
– Napi néhány óra már elég egy átlagos jövedelem eléréséhez. Az idődet Te osztod be, attól függően, hogy mennyire égető a helyzeted, milyen gyorsan akarsz eredményeket elérni, mennyi pénzre van szükséged. Végezhető munka mellett, másodállásként is.

4.) Mik a termékek?
– Alapvetően kávék, többféle ízesítésben, melyek ganoderma gyógygomba kivonatot tartalmaznak, valamint ganodermát és gyógynövényeket tartalmazó egészséges napi fogyasztású élelmiszerek, ételek, italok, táplálék-kiegészítők, higiéniai és kozmetikai szerek. A termékek hatással vannak a jó közérzetre, de nem gyógyszerek. Ázsiában a tradicionális gyógyászatban alkalmazzák a ganoderma kivonatot, Európában táplálék-kiegészítők, élelmiszerek.

5.) Hogyan tudom ajánlani a termékeket?
– A kreativitásodat érdemes elővenni! Legegyszerűbben ingyenes hirdetési oldalakon feladott hirdetésekkel, személyesen az ismerősöknek, vagy szórólapok kihelyezésével, emailben, közösségi oldalakon, vagy, ha van autód, esetleg valamilyen hirdetési felületed, akkor autómatricával, stb. Segítségedre vannak prospektusaink, a Termékkatalógusunk, és az orvosok által írt kis füzeteink, melyek a termékek fontos összetevőiről adnak szakszerű tájékoztatást. Ahhoz, hogy ajánlani tudd, meg kell ismerned a termékeket, ezért érdemes kipróbálni, hogy tájékozott legyél a hatásairól.

6.) Mit kell tudni a cégről, akinek a termékeit forgalmazzuk?
– A cég központja Malajziában van, 1993-ban alapította Dr. Lim Siow Jin ganoderma kutató orvos. A termékek ganoderma gyógygombát tartalmaznak, ami számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik az emberi egészségre. (Ezeknek utána nézhetsz az interneten, számos orvosi tanulmány számol be pozitív hatásairól. Ázsiában a rákgyógyászatban alkalmazzák, a nyugati orvoslás is ismeri és elismeri.) A DXN cég a világ legnagyobb ganoderma termelő vállalata, termékeit MLM rendszerben árusítja világszerte. 180 országban van központi irodánk, törzsvásárlóink száma meghaladja a 6 milliót.

7. Kinek ajánlhatom a termékeket?
– Bárkinek! 0-99 éves korig, azoknak az embereknek, akiknek fontos az egészségük, meg akarják azt őrizni, vagy támogatni akarják, ha már kibillent az egyensúlyból. Termékeink ebben tudnak segíteni a fogyasztóknak.

8.) Miért nem költ reklámokra a cég, miért MLM rendszerben árulja a termékeket?
– A hirdetések ára nagyon magas, ezért úgy döntött a cég, hogy azt a pénzt, amit a hirdetésre fordítana, szétosztja hűséges törzsvásárlói között. Mi alapján dönti el, hogy ki, mennyit kap? Mindenkinek a belefektetett munkája alapján fizet jutalékot, az általa képződött forgalom alapján.

9.) Mit kapok ingyen, lesznek-e költségeim?
– A cég ingyenesen adja az áruval feltöltött webáruházat, hozzá tartozó weboldalakat (több nyelven is), saját webirodát, (ahol nyomon tudod követni a forgalmadat, a vásárlóidat, és a jutalékodat), teljes kiszolgálást a vásárlók megrendeléséhez, képzési, oktatási anyagokat, mentori segítséget a vállalkozásod elindításához, és fejlesztéséhez (én leszek a mentorod).
– Orvosok, természetgyógyászok segítik a munkánkat, előadásaikon tájékozódhatsz a termékekről, és azok hatásairól.
– A termékek megismeréséhez, megvásárlásához szükséges ráfordítás a Te lehetőségeidtől függ.
– Csatlakozásod után kedvezményes törzsvásárlói áron vásárolhatod meg termékeinket egy életen át.
– A vásárláshoz felhasználhatod a jutalékodat, vásárlásaid értékének a 80%-át fizetheted ki belőle.

10.) Mikor fizetnek, mennyit kereshetek?
– A cég megbízható, az alapítás óta eltelt 26 évben minden hónapban kifizette a Marketing Terv által meghatározott jutalékot a munkatársainak. A jutalékszinted és az üzleti szinted is folyamatosan emelkedik a munkád függvényében.
– Az első hónapokban még nem számottevő amit keresel, de a jövedelmed egyre több lehet, ha rendszeresen foglalkozol az üzleteddel. Mint említettem, a vásárlóid forgalma után kapod a jövedelmedet, ezért a cél, hogy minél több vásárlód legyen, akik rendszeresen vásárolnak.
– Jövedelmednek nincs felső határa. Ez lehet havi több százezer, akár több millió forint is.
Kizárólag Tőled és a ráfordított munkádtól függ!
– Megnevezhetsz örökösöket, akiknek átadhatod az üzletedet, és ott folytathatják, ahol abbahagyod.

11.) Mi a feltétele, hogy jutalékot kapjak?
– Vásárlóid forgalma után minden hónapban jutalékot kaphatsz. Ennek feltétele, egy minimális pontszám elérése, amit a Te vásárlásaid után kapsz. Ez havonta 100 PV. Bárki által teljesíthető, és ezzel megismerheted a termékeinket, azok jótékony hatásait. Nálunk 1 ember elfogyaszt havonta annyi terméket, hogy ez teljesíthető legyen, ha az egész családoddal fogyasztod, már túl is teljesítettél. Valamint egyszeri 5000 forint regisztrációs díj befizetése. Ezt elég akkor kifizetned, amikor hozzá akarsz jutni a jövedelmedhez. Az addig gyűjtött jutalékod sem vész el, göngyölíti neked a DXN.

12.) Mit kell tennem, ha gyorsan akarok sok pénzt keresni?
– Ha sürgősen pénzre van szükséged, a termékcsomagok értékesítésével akár havi több százezer forintot kereshetsz, már az első hónapokban. Kinek ajánlhatod a termékcsomagokat? Kávézóknak, bioboltoknak, sportintézményeknek, stb. Jó tudni, hogy a vásárlódnak is óriási előnye származik a csomag megvásárlásával.

13.) Hogyan pörgethetem fel az üzletemet?
– Munkatársak toborzásával. Akár a vásárlóid között is találhatsz olyan embert, aki szeretne plusz jövedelemhez jutni, tájékoztasd őket a lehetőségről. A hozzád csatlakozó munkatársaid, és az ő vásárlóik forgalma után is megkapod a jutalékot, így jövedelmed egyre több és több lehet. Fontos tudnod, hogy nem a beléptetett emberek száma határozza meg a jövedelmedet, mindig a vásárlók forgalma a mérvadó!

14.) Kinek tudom ajánlani a munkát, a pénzkereseti lehetőséget?
– Bárkinek, aki elmúlt 18 éves! Akár egyetemi tanulmányok finanszírozására, vagy nyugdíj kiegészítésnek, kismamáknak, akik szeretnének hozzájárulni a családi költségekhez, fiataloknak, középkorúaknak, időseknek egyaránt kiváló lehetőség. Keress olyan embereket, akik kiegészítő jövedelmet szeretnének a munkájuk mellett, vagy olyanokat, akik függetlenségre vágynak, és már unják a napi robotot a munkahelyükön, a főnök szeszélyeit, vagy több időt töltenének a családjukkal, házat, autót akarnak, vagy elvinni családjukat egy jó nyaralásra, akik komolyan gondolják, hogy változtatni akarnak az életükön. Ezt a munkát bárki képes elvégezni! Könnyen megtanulható, csak hozzáállás kérdése!

15.) Milyen előnyöm származik abból, ha a DXN munkatársa leszek?
– otthonról dolgozhatsz,
– több időt tölthetsz a családoddal,
– nem kell költeni és időt pazarolni a munkába járásra,
– szabadon oszthatod be az idődet,
– nincs főnököd,
– egy életen át vásárolhatod kedvezményes, törzsvásárlói áron termékeinket és élvezheted jótékony hatásait,
– élvezheted a cég plusz juttatásait, amit a munkád elismeréseként kaphatsz, pl. jutalomutazások, plusz pénzek,
– ha úgy döntesz, hogy szünetelteted az üzletedet, akkor is a rendszerben maradsz, továbbra is kedvezményes áron vásárolhatsz – és bármikor ott folytathatod, ahol abbahagytad, az addig elért eredményed nem vész el.

+ 1.) Mit veszíthetek, ha nem jön be a számításom?
– Semmit!
– Nincs anyagi befektetés.
– Nincs kötelező vásárlás.
– Nincs semmi kényszerítő tényező.